Dokumentat që duhen për të aplikuar për kompensim janë:

Në rast Vonese fluturimi:

 • Kopje bilete.
 • Kopje Id apo pasaporte.
 • Kopje te faturave te shpenzimeve extra si ushqim, pije, transport. (opsionale)

Ne rast Anulim fluturimi/Humbje e fluturimit transit:

 • Kopje bilete.
 • Kopje Id apo pasaporte.
 • Kopje e biletes se re nese keni blere 1 te tille. (opsionale)
 • Kopje te faturave te shpenzimeve extra si ushqim, pije, transport, hotel. (opsionale)

Aplikoni tani dhe merrni kompensim deri ne 600 EURO

Kompensim maksimal në kohë rekord!

Në rast Refuzim i hipjes në bord kundër dëshirës tuaj:

 • Kopje bilete.
 • Kopje Id apo pasaporte.
 • Kopje e biletes se re nese keni blere 1 te tille. (opsionale)
 • Kopje te faturave te shpenzimeve extra si ushqim, pije, transport, hotel. (opsionale)
 • Kopje te formularit te refuzimit te hipjes ne bord (Denied boarding form).

Ne rast Humbje bagazhi:

 • Kopje bilete.
 • Kopje Id apo pasaporte.
 • Kopje e dokumentit te raportimit te humbjes se bagazhit(PIR)
 • Kopje e bag tag ngjitur ne karten tuaj te imbarkimit
 • Kopje te faturave të shpenzimeve tuaja si veshje apo artikuj personal të kryera gjate ditëve të mungesës e sendeve te blera qe ndodheshin ne bagazh (opsionale)