Kush jemi ne?

Ne jemi Pro Pasagjerit agjensi kompensimi, dhe jemi këtu për ti ardhur gjithmonë në ndihmë pasagjerit të transportit ajror, për të marrë kompensimin që sipas ligjit i përket në rast:

  • Vonesë fluturimi
  • Ndryshim fluturimi
  • Anulim fluturimi
  • Humbje e fluturimit lidhës si pasojë e vonesës së fluturimit të mëparshëm
  • Refuzim i hyrjes në bord të avionit kundër dëshirës
  • Humbje bagazhi

Misioni ynë është të përcjellim në mënyrë të vazhdueshme dhe të përhershme siguri dhe efektivitet nëpermjet agjensisë sone Pro Pasagjerit, sipas standarteve europiane në mbrojtje të të drejtave të pasagjerit të transportit ajror.

Ne kemi vendosmërinë dhe forcën e duhur për ti mbrojtur dhe vënë në zbatim të drejtat e pasagjerit të transportit ajror, nëpërmjet kryerjes të të gjitha procedurave të kompensimit në mënyrën më të thjeshtë e më të shpejtë të mundshme nëpërmjet aplikimit online.

Ne ju përfaqësojmë në organet kompetente Europiane jashte gjykate të cilat sigurojne zbatimin e të drejtave të pasagjerit të transportit ajror sipas legjislacionit përkatës, nëse do jetë e nevojshme.

Aplikoni tani dhe merrni kompensim deri ne 600 EURO

Kompensim maksimal në kohë rekord!