Vonesë fluturimi apo Anulim në 3 vitet e fundit?

Aplikoni tani dhe merrni kompensim deri në

600 EURO

Si funksionon proçesi i kompensimit?

Aplikoni online

Ju plotësoni formularin tonë të aplikimit online dhe bashkëngjisni dokumentat tuaja personale e të fluturimit tuaj.

why us icon
why us icon

Ne luftojmë për të drejtat tuaja.

Ne investigojme cfare ka ndodhur me fluturimin tuaj bazuar në dokumentat e fluturimit.

Ju merrni paratë.

Ne negociojmë dhe bëjmë të pamundurën që ju të merrni kompensim maksimal.

why us icon

Pse duhet të zgjidhni Pro Pasagjerit?

why us icon

më e lehte për ju

Ne merremi me të gjitha procedurat e kërkeses për kompensim duke filluar nga mbledhja dhe dorëzimi i dokumentave, negocimi e deri te arritja e kompensimit.

why us icon

kursejini vetes kohë

Procedurat e kompensimit mund të zgjasin me muaj të tërë, ne sigurohemi që të përfundojnë sa më shpejtë dhe keshtu ju i kurseni vetes tuaj kohe.

why us icon

kompanite ajrore nuk përgjigjen

Ju mund të përballeni me kompani të cilat as nuk ju përgjigjen dhe as ju informojnë si të veproni. Ne i vëmë ato përpara përgjegjësisë ligjore nëse kjo ndodh.

why us icon

jo kompensim, jo tarifë shërbimi

Ne paguhemi per shërbimin tonë me 30% të shumës totale të kompesimit tuaj vetëm pasi ju merrni atë. Nëse ju nuk përfitoni kompensim, ju nuk na detyroheni asnjë tarifë shërbimi.

Aplikoni tani dhe merrni kompensim deri ne 600 EURO

Kompensim maksimal në kohë rekord!